Бременност – началото и първите месеци

Информация за зачеването и развитието на бебето през бременността (до раждането) и за страховете, предизвикателствата и решенията, пред които се изправят бременните жени и семействата им в този толкова важен период в техния живот.

Това събитие в София е от поредицата “Срещи за Семейството” на Национална асоциация “Поход за Семейството”, като гост-говорител на тази среща е Йоанна Лечевa, комуникационен експерт към МЦ “Д-р Калчев”. Събитието се провежда и с медийната подкрепа на Списание “9 месеца”.

ЗА ЛЕКТОРА

“Казвам се Йоанна Лечева и съм майка на три деца. За първи път станах родител едва на 19-годишна възраст и се сблъсках с трудностите на младите родители в България. Преминахме през много тежки моменти, но останахме заедно и успяхме да създадем едно силно и сплотено семейство.

В днешно време съм част от екипа на МЦ “Д-р Калчев” като популяризирам дейността на центъра, който е обединил усилията си в една кауза – да сбъдва мечтата на семействата за своя рожба. Ежедневно срещаме десетки истории на млади двойки, които минават през репродуктивните неуспехи и тежестта на това бреме. Работим в екип за разрешаването на казусите им и за всеки успех ние лично празнуваме!

Раждането на нов живот и даването на любов още от утробата е най-великото чудо на света.”

Последвайте “Поход за Семейството” в социалните мрежи!
Станете доброволци и ни помагайте!
Дарете средства за дейността ни!

Споделете тази страница с приятели!