Зависимостите и трудния път към свободата

Ако ти или твои близки и познати имате нужда от помощ за справяне със зависимости от алкохол, наркотици, хазарт и други, видеозаписът от това събитие е точно за теб.

Ние вярваме, че информацията дадена на тази специална „Среща за Семейството“ ще разкрие пред теб много истини, които не си подозирал за проблемите с пристрастяванията, и ще те насочи в мисленето ти как можеш да промениш всичко от негативно и безнадеждно към позитивно и вдъхновяващо, когато имаш правилния подход с план за действие и постоянство в осъществяването му.

Животът понякога е тежък, монотонен и смачкващ, а временните екстремни удоволствия и опитите за бягство от реалността чрез вредни навици и субстанции може да изглеждат някаква алтернатива. Но не са! Заробването на психиката и тялото чрез поддаване на върховни временни изживявания и пристрастяването към тях е разрушително както за самия човек, така и за близките му и за всеки, който има досег със зависимия.

Получаването на знания от такъв семинар (не е задължително точно от този, но ние го препоръчваме) в днешното време на нарастване на всякакви форми на зависимост около нас, пътят към които дори се рекламира свободно от медиите, е почти задължително. Със сигурност имаш в обкръжението си пристрастени хора към някакви субстанции или действия.

Промяната често е възможна, но в никакъв случай не е лесна. Изисква се много повече от обикновено желание. Научи повече как тази промяна да започне, чрез този семинар!

ЗА ЛЕКТОРА

Пламен Йотински е бил зависим от алкохол, кокаин и хазарт в продължение на 20 години, но успява да се справи със своите пристрастявания и днес е основател на терапевтичен център I A.M. WAY, който помага на други (обикновено млади) хора да побеждават предизвикателствата си и да започнат живота си наново.

Той искрено и от сърце споделя за времето преди да започне промяната на отношението му към пристрастяванията и борбата с тях, за проблемите, паденията и изкачванията, през които е преминал, за да постави под контрол живота си, доколкото това е възможно за всеки един от нас.

Пламен притежава плам на ентусиаст с приятелско отношение на невероятна загриженост и огромно желание да помогне заедно с екипа си на всеки зависим. Но той също така има професионален, сериозен и персонален подход към темата, като се старае да дава всичко от своя опит на всеки, който отчаяно иска да се освободи от робството на субстанциите или изградените разрушителни навици в живота си.

Мечтата на Пламен, свързана с терапевтичната му работата, е да помогне на всеки един зависим, до когото се докосне, и да възстанови неговия живот, взаимоотношения и среда към най-добрите възможни. Той самият е пример, че това е постижимо, и неговият модел за изход, с който е помогнал на мнозина, работи.

ОРГАНИЗАТОРИ

Събитието “Срещи за Семейството” се организира от Национална асоциация “Поход за Семейството”, като през март 2024 г. е в партньорство с Пламен Йотински и основания от него център за рехабилитация на зависими I A.M. WAY, който се намира в село Бистрица, недалеч от гр. София.

Последвайте “Поход за Семейството” в социалните мрежи!
Станете доброволци и ни помагайте!
Дарете средства за дейността ни!

Споделете тази страница с приятели!